چگونگی جوشیدن مایعات

  • 1 قطعه
  • 4:45 مدت زمان
  • 611 دریافت شده
نقطه جوش مایعات به دما و فشار بستگی دارد؛ مایع گرم‌تر دارای فشار بخار بالاتری است. چنانچه می‌دانیم دمای 100 درجه سلسیوس، نقطه جوش طبیعی آب است. در این نقطه آب شروع به تبخیر شدن می کند و از مایع به بخار تغییر حالت می دهد....
مولکول های یک مایع دارای انرژی جنبشی هستند. انرژی جنبشیِ مولکولِ معینی از یک مایع، ضمن برخورد با سایر مولکول ها دائماً تغییر می‌کند. در یک لحظه معین تعدادی از مولکول ها دارای انرژی نسبتاً زیاد و تعدادی دارای انرژی نسبتاً کمی هستند. مولکول‌هایی که انرژی جنبشی آن‌ها زیاد است می‌توانند بر نیروی جاذبه مولکول‌های اطراف خود غلبه کرده و از سطح مایع فرار کنند و وارد فاز گازی شوند....

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع