«فریز کردن»، روشی مطمئن در مقابله با رشد میکروب

  • 1 قطعه
  • 5:04 مدت زمان
  • 335 دریافت شده
موادی را که استفاده نمی کنید، هر چه زودتر «فریز کنید» تا رنگ، طعم، بافت و ویتامین های مطلوب را حفظ کنید. فریز کردن اگر به درستی انجام شود. یکی از بهترین روش ها برای نگهداری غذا است که می تواند بیشترین میزان مواد غذایی را حفظ کند.
«منجمد کردن» یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود، بلکه سبب کُند شدن عمل «میکروارگانیسم ها» شده و با کند کردن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تأثیر می گذارند، از خراب شدن آنها جلوگیری می کند. میکروارگانیسم ها شامل باکتری ها، آغازیان و بعضی از قارچ ها مانند مخمرها هستند....

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع