آیا می دانید پیتزا، یک غذای ایرانی است؟

  • 1 قطعه
  • 1:57 مدت زمان
  • 135 دریافت شده
سربازان داریوش (486-521 پیش از میلاد) نوعی نان پهن را روی سپرهای خود می‌پختند و روی آن را با پنیر و خرما می‌پوشاندند. یونانی‌ها پختن چنین نان‌هایی را از ایرانیان آموختند. این نان از یونان به روم رفت و در جنوب ایتالیا معمول شد.
قطعه ی صوتی که خواهید شنید از برنامه ی قطار قطار ستاره انتخاب شده است. در این قطعه ی صوتی شما با نکات جالب و آموزنده ای درباره ی تاریخچه ی پخت پیتزا آشنا خواهید شد.

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

قسمت های دیگر

دسترسی سریع