متخصص کوچک ما امروز به آشپزخونه مادرش در یک رستوران می ره و بیشتر با این شغل و اصطلاحات آشپزی آشنا می شه.
در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند.
و البته به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان، تمایل به استفاده از غذاهای رستوران و فست فودها افزایش پیدا کرده. همه این موارد ضرورت وجود آشپزهای ماهر و متبحر را اثبات می کند.اگر عاشق غذا هستید و واقعا از آشپزی لذت می برید، این شغل مناسب شماست.
کتاب"متخصص کوچک" با موضوع آشپزی در شبکه رادیویی ایرانصدا به تهیه کنندگی آتی جان افشان تهیه و تولید شده است.
در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند.
و البته به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان، تمایل به استفاده از غذاهای رستوران و فست فودها افزایش پیدا کرده. همه این موارد ضرورت وجود آشپزهای ماهر و متبحر را اثبات می کند.اگر عاشق غذا هستید و واقعا از آشپزی لذت می برید، این شغل مناسب شماست.
کتاب"متخصص کوچک" با موضوع آشپزی در شبکه رادیویی ایرانصدا به تهیه کنندگی آتی جان افشان تهیه و تولید شده است.
از ایرانصدا بشنوید
این کتاب به کودکان کمک می کند با مشاغل مختلف آشنا شده و اصطلاحات این مشاغل را یاد بگیرند و بینش و دید بهتری نسبت به مشاغل پیدا کنند.
امتیاز
کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان
محتوا و داستان
فصل ها
-
عنوانزمانتعداد پخش
-
-
-
-
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان