میوه درخت بادام بصورت سفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کُرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجود دارد. در ابتدای تشکیل میوه، پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت دار است که پوشیده از کُرک است....
پس از رسیدن بادام، بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود. مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخیص داده می شود. پس از رسیدن بادام، بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود. مغز بادام بیضی شکل و مسطح بوده که یکطرف آن نوک تیز است. مغز بادام سفید رنگ در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که می توان آن را به کمک آب گرم از آن جدا کرد....
پس از رسیدن بادام، بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود. مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخیص داده می شود. پس از رسیدن بادام، بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود. مغز بادام بیضی شکل و مسطح بوده که یکطرف آن نوک تیز است. مغز بادام سفید رنگ در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که می توان آن را به کمک آب گرم از آن جدا کرد....
صداها
-
عنوانزمان
-
6:42
تصاویر
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه