به هم‌ نیکی کنید

  • ۱ قطعه
  • ۸:۴۹ مدت زمان
  • ۲۵۳ دریافت شده
«عزیزجون» رفتن دنبال هدی تا برن خونه‌ی یکی از دوستان هدی. آخه دوستش چندروزیه که مریض شده و از درس‌هاش عقب افتاده. حالا هدی می‌خواد که به اون ریاضی یاد بده. در مسیر، عزیزجون به زباله‌هایی اشاره می‌کنن که روی زمین افتاده و ... .
کودکان با شنیدن این داستان یاد می‌گیرن که حتی با انجام یه کار کوچیک هم می‌شه نیکی کرد و نیکوکار بود. در این قسمت از برنامه‌ی «یک آیه، یک قصه» عزیزجون به آیه‌ی ۱۹۵ سوره‌ی مبارکه‌ی «بقره» اشاره می کنن.

خداوند در این آیه می‌فرماید:

«وَأَنْفِقُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَلَا تُلْقُوا بِأَیْدِیکُمْ إِلَى التَّهْلُکَةِ ۛ وَأَحْسِنُوا ۛ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ؛ و (از مال خود) در راه خدا انفاق کنید (لیکن نه به حد اسراف) و خود را به مهلکه و خطر در نیفکنید و نیکویی کنید که خدا نیکوکاران را دوست می‌دارد.»

صداها

  • عنوان
    زمان
  • ۸:۴۹

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع