دانشمندان از طریق تجربه به این حقیقت رسیده اند که زنبورهای عسل به هنگام ساختن عسل آن چنان ماهرانه، عمل می کنند که خواص درمانی و دارویی گیاهان کاملاً محفوظ مانده و به عسل منتقل می شود.
«گرده» زنبور عسل دارای انواع مواد آلی و ویتامین ها است. گرده شامل قندهای احیا کننده ای است که در گروه کربوهیدرات ها وجود دارد. میزان متوسط پروتئین گرده حدود 22 درصد است و تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز انسان در ترکیب پروتئینی دانه گروه وجود دارد.
از «نیش» زنبور عسل به علت خاصیت قلیایی و اسیدی بودن آن در درمان بیماریها، استفاده می کنند...
«گرده» زنبور عسل دارای انواع مواد آلی و ویتامین ها است. گرده شامل قندهای احیا کننده ای است که در گروه کربوهیدرات ها وجود دارد. میزان متوسط پروتئین گرده حدود 22 درصد است و تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز انسان در ترکیب پروتئینی دانه گروه وجود دارد.
از «نیش» زنبور عسل به علت خاصیت قلیایی و اسیدی بودن آن در درمان بیماریها، استفاده می کنند...
صداها
-
عنوانزمان
-
4:59
کاربر مهمان