برنامهی «ماجراهای من و دستپخت مامان» دربارهی غذاهای خوشمزهی ایرانیه که مامان با زحمت تهیه میکنه و خانواده از خوردن غذا دور هم لذت میبرن. در این برنامه این خانواده میخوان با هم «خورش قیمه» بخورن
خورش قیمه از اصیلترین غذاهای ایرانی است که انواع بسیاری دارد و بیش از 10 دستور خورش قیمه در کتابهای آشپزی به ثبت رسیده است. از معروفترین انواع خورش قیمه میتوان به خورش قیمهی سیبزمینی، قیمهپلوِ مخلوط و خورش قیمهبادمجان اشاره کرد. گوشت، لپه، سیبزمینی، لیمو عمانی، پیاز و رب گوجهفرنگی از مواد اصلی تشکیلدهندهی خورش قیمه است. در برخی مناطق، علاوه بر این مواد، از آلوخورشتی هم برای طعمدهندگی استفاده میشود. خورش قیمه در کشور عراق با نام قیمهی نجفی معروف است. البته روش پخت و مواد تشکیلدهندهی آن با قیمهی ایرانی متفاوت است.
خورش قیمه از اصیلترین غذاهای ایرانی است که انواع بسیاری دارد و بیش از 10 دستور خورش قیمه در کتابهای آشپزی به ثبت رسیده است. از معروفترین انواع خورش قیمه میتوان به خورش قیمهی سیبزمینی، قیمهپلوِ مخلوط و خورش قیمهبادمجان اشاره کرد. گوشت، لپه، سیبزمینی، لیمو عمانی، پیاز و رب گوجهفرنگی از مواد اصلی تشکیلدهندهی خورش قیمه است. در برخی مناطق، علاوه بر این مواد، از آلوخورشتی هم برای طعمدهندگی استفاده میشود. خورش قیمه در کشور عراق با نام قیمهی نجفی معروف است. البته روش پخت و مواد تشکیلدهندهی آن با قیمهی ایرانی متفاوت است.
صداها
-
عنوانزمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان