«یخ خشک» شکل جامد شده کربن دیاکسید (co²) است که بر اثر کاهش دما (منفی 78 درجه سانتیگراد) متراکم و جامد شده. یخ خشک ذوب نمی شود بلکه «تصعید» می شود. تصعید یخ خشک یعنی این ماده با افزایش دما از فاز جامد مستقیما به فاز بخار می رود....
این ماده غیر سمی و غیر خوراکی است. هر کیلوگرم یخ خشک، حدود 1.6 کیلو ژول گرما جذب کرده و تبدیل به گاز می شود. یخ خشک را به راحتی می توان برش زد و قطعه قطعه کرد. اگر یخ خشک در آب قرار گیرد به شدت تصعید می شود و حباب های زیبایی ایجاد می شود. این ماده سفید رنگ جامد، همچون یخ سرد است اما از خود هیچ رطوبتی بر جا نمیگذارد؛ زیرا با افزایش دما ذوب نمیشود، بلکه تصعید میشود. یخ خشک در مقایسه با یخ معمولی، وزن کمتری و چگالی بالاتری دارد، بنابراین حمل و نقل آسان تری دارد. این ماده در صورت استفاده در مواد خوراکی باعث عوض شدن طعم و مزه آنها نمی شود....
این ماده غیر سمی و غیر خوراکی است. هر کیلوگرم یخ خشک، حدود 1.6 کیلو ژول گرما جذب کرده و تبدیل به گاز می شود. یخ خشک را به راحتی می توان برش زد و قطعه قطعه کرد. اگر یخ خشک در آب قرار گیرد به شدت تصعید می شود و حباب های زیبایی ایجاد می شود. این ماده سفید رنگ جامد، همچون یخ سرد است اما از خود هیچ رطوبتی بر جا نمیگذارد؛ زیرا با افزایش دما ذوب نمیشود، بلکه تصعید میشود. یخ خشک در مقایسه با یخ معمولی، وزن کمتری و چگالی بالاتری دارد، بنابراین حمل و نقل آسان تری دارد. این ماده در صورت استفاده در مواد خوراکی باعث عوض شدن طعم و مزه آنها نمی شود....
صداها
-
عنوانزمان
-
12:20
کاربر مهمان