اسراف مواد غذایی

  • 1 قطعه
  • 16:56 مدت زمان
  • 4 دریافت شده
«اسراف مواد غذایی» یک مشکل جهانی است که هر روز بیشتر می‌شود. تخمین زده می‌شود که سالانه، حدود یک‌سوم از تولیدات مواد غذایی به زباله تبدیل می‌شود.
اولین گام در کاهش اسراف مواد غذایی این است که این مشکل را به‌خوبی درک کنیم. اسراف مواد غذایی به دلایل مختلفی روی می‌دهد که شامل تولید بیش از اندازه، خراب شدن محصولات و رفتار مصرف‌کنندگان است.
یکی از اصلی‌ترین موارد تأثیرگذار در اسراف مواد غذایی خریدِ اضافی است. بسیاری از مصرف‌کنندگان بیشتر از نیازشان خرید می‌کنند که درنهایت موجب خراب شدن خوراکی‌ها می‌شود. برای کاهش اسراف مواد غذایی، مصرف‌کنندگان باید با تهیه‌ی فهرست‌های خرید، به اندازه‌ی نیازشان خریداری کنند و از خریدهای لحظه‌ای و هیجانی خودداری کنند.

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع