پیوند بین مولکولهای آب بسیار قوی است، در حالی که پیوندهای میان مولکولهای روغن ضعیفند. از این رو، مقدار زیادی انرژی نیاز است تا مولکولهای آب و روغن را به یک دیگر متصل نماید. این توضیحی است که چرا روغن با آب ترکیب نمیشود.
روغن بر روی آب شناور است زیرا چگالی آن از چگالی آب کمتر است. با این حال، میتوانید نمک را به روغن اضافه کنید تا ببینید که چگونه روغن به زیر آب فرو میرود. اضافه کردن مواد شوینده نیز همان اثر را بر روغن دارد و روغن به آسانی با آب مخلوط میشود. به این مواد «امولسیون کننده» گفته میشود. مولکولهای مواد شوینده، «شکاف» بین مولکولهای آب و روغن را پر کرده و اجازه میدهند آنها با یک دیگر مخلوط شوند. افزودن ماده امولسیون کننده به روغن و آب، ترکیبی با ثبات ایجاد میکند....
روغن بر روی آب شناور است زیرا چگالی آن از چگالی آب کمتر است. با این حال، میتوانید نمک را به روغن اضافه کنید تا ببینید که چگونه روغن به زیر آب فرو میرود. اضافه کردن مواد شوینده نیز همان اثر را بر روغن دارد و روغن به آسانی با آب مخلوط میشود. به این مواد «امولسیون کننده» گفته میشود. مولکولهای مواد شوینده، «شکاف» بین مولکولهای آب و روغن را پر کرده و اجازه میدهند آنها با یک دیگر مخلوط شوند. افزودن ماده امولسیون کننده به روغن و آب، ترکیبی با ثبات ایجاد میکند....
صداها
-
عنوانزمان
-
4:52
کاربر مهمان