بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنیهای یخ زده است. هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی میرسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمیگردد.
در قرن چهارم قبل از میلاد، «اسکندر » به نوشیدنیهای یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، «نرون» امپراتور روم گروههایی را به کوهستانهای آپِنین میفرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط میکرده و میخورد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در 1660، کافه «پروکوپ» توسط یک ایتالیایی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه میشد. بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا بازکردند و در سال 1700 میلادی، فرماندار «مریلند» از مهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد....
در قرن چهارم قبل از میلاد، «اسکندر » به نوشیدنیهای یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، «نرون» امپراتور روم گروههایی را به کوهستانهای آپِنین میفرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط میکرده و میخورد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در 1660، کافه «پروکوپ» توسط یک ایتالیایی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه میشد. بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا بازکردند و در سال 1700 میلادی، فرماندار «مریلند» از مهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد....
صداها
-
عنوانزمان
-
13:57
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان