حدود 1500 سال قبل، هندی ها با تبخیر عصاره حاصل از نیشکر، «قند خام» تهیه می کردند. تقریبا هزار سال پیش، مسلمانان روش تهیه قند را فرا گرفتند و بوسیله آن ها این صنعت به اروپا منتقل شد....
«قند» ابتدا به منزله یک محصول تجملی و دارویی مصرف می شد و تنها در حدود 350 سال پیش، کمکم قند جزو مواد غذایی درآمد. در اواسط قرن هیجدهم، ماده قندی در چغندر کشف شد و اولین کارخانه تهیه قند به مقیاس صنعتی در اوایل قرن نوزدهم تاسیس گردید.
کارخانه «قند چغندر» از موقعی توانست با کارخانه «قند نیشکر» رقابت کند که با بهبود روش های کشت چغندر، مقدار قند موجود در چغندر از 5 درصد به حدود 20 درصد افزایش یافت. به علاوه دستگاه های مناسب و دقیق شیمیایی و اکتشافات علمی قرن نوزدهم، کمک موثری به گسترش این صنعت نمود....
«قند» ابتدا به منزله یک محصول تجملی و دارویی مصرف می شد و تنها در حدود 350 سال پیش، کمکم قند جزو مواد غذایی درآمد. در اواسط قرن هیجدهم، ماده قندی در چغندر کشف شد و اولین کارخانه تهیه قند به مقیاس صنعتی در اوایل قرن نوزدهم تاسیس گردید.
کارخانه «قند چغندر» از موقعی توانست با کارخانه «قند نیشکر» رقابت کند که با بهبود روش های کشت چغندر، مقدار قند موجود در چغندر از 5 درصد به حدود 20 درصد افزایش یافت. به علاوه دستگاه های مناسب و دقیق شیمیایی و اکتشافات علمی قرن نوزدهم، کمک موثری به گسترش این صنعت نمود....
صداها
-
عنوانزمان
-
5:48
تصاویر
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه