سوسیس و کالباس و غذاهای آماده نباید بیش از یک نوبت در ماه مصرف شود، زیرا مصرف بیش از حد این مواد به علت نوع پخت و چربی های موجود آن سرطان زاست....
سوسیس و کالباس جزو آن دسته از فرآورده های پروتئینی دست دوم هستند که دیرهضم می شوند و جذب پروتئین از آنها کمتر است. همچنین به دلیل نمک سود شدن انواع کالباس و سوسیس مثل کالباس و سوسیس های دودی، تند و ادویه دار، جذب کلسیم و پروتئین کاهش می یابد و در نهایت باعث پوکی استخوان می شوند. همچنین مواد افزودنی به این فرآورده ها باعث ایجاد اختلالاتی در جنین می شود....
سوسیس و کالباس جزو آن دسته از فرآورده های پروتئینی دست دوم هستند که دیرهضم می شوند و جذب پروتئین از آنها کمتر است. همچنین به دلیل نمک سود شدن انواع کالباس و سوسیس مثل کالباس و سوسیس های دودی، تند و ادویه دار، جذب کلسیم و پروتئین کاهش می یابد و در نهایت باعث پوکی استخوان می شوند. همچنین مواد افزودنی به این فرآورده ها باعث ایجاد اختلالاتی در جنین می شود....
صداها
-
عنوانزمان
-
5:59
تصاویر
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه