برخی معتقدند شیرینی «ناپلئونی» صددرصد فرانسوی است، اما برخی میگویند با «ناپل ایتالیا» مرتبط است؛ شاید به همین خاطر است که به زبان لاتونی (منطقهای در ایتالیا) آن را «ناپلئون» مینامند. برخی هم میگویند خاستگاه آن مجارستان است.
شیرینی ناپلئونی به روشهای مختلفی تهیه میشود، ازجمله افزودن «مارمالاد» و «مربا». این سبک را در قرن 16 میلادی سرآشپز معروف فرانسوی «آنتوان کارمه» ملقب به «پادشاه سرآشپزها» و بنیانگذار غذاهای VIP ابداع کرد، اما تولیدات او فقط در دسترس افراد خاصی بود. شیرینی ناپلئونی در سال 1876 توسط شیرینیفروشیِ «سینیو» در پاریس معرفی شد.
شیرینی ناپلئونی به روشهای مختلفی تهیه میشود، ازجمله افزودن «مارمالاد» و «مربا». این سبک را در قرن 16 میلادی سرآشپز معروف فرانسوی «آنتوان کارمه» ملقب به «پادشاه سرآشپزها» و بنیانگذار غذاهای VIP ابداع کرد، اما تولیدات او فقط در دسترس افراد خاصی بود. شیرینی ناپلئونی در سال 1876 توسط شیرینیفروشیِ «سینیو» در پاریس معرفی شد.
صداها
-
عنوانزمان
-
8:11
کاربر مهمان
کاربر مهمان