«وِیفر» نوعی از بیسکویت ترد، شیرین، بسیار نازک و خشک است که اغلب برای تزئین بستنی استفاده میشود. ویفرها همچنین بهصورت شیرینی، به همراه کرمهایی با طعم خامه نیز درست میشوند....
ویفر نوعی بیسکویت ساندویچی با بافت باز، ترد و شکننده است که انواع گوناگونی دارد. در تولید این فرآورده از آرد، شکر، روغن، شیر خشک، نمک، لسیتین، امولسیفایر، و طعمهایی مانند موز، پرتقال، شکلات و آب استفاده میشود و شامل دو قسمت «نان ویفر» و «مغزی» است. ویفرهای اولیه که به آنها «ویفل» میگفتند، بیشتر شبیه کیکهای گرد صبحانه بود... .
ویفر نوعی بیسکویت ساندویچی با بافت باز، ترد و شکننده است که انواع گوناگونی دارد. در تولید این فرآورده از آرد، شکر، روغن، شیر خشک، نمک، لسیتین، امولسیفایر، و طعمهایی مانند موز، پرتقال، شکلات و آب استفاده میشود و شامل دو قسمت «نان ویفر» و «مغزی» است. ویفرهای اولیه که به آنها «ویفل» میگفتند، بیشتر شبیه کیکهای گرد صبحانه بود... .
صداها
-
عنوانزمان
-
7:43
کاربر مهمان