«سویا» در ردهی حـبوبـات قـرار دارد و یک گیاه استوایی، بومی جنوبشرقی آسیاست. این گیاه کلسترول ندارد و مقدار اسیدهای چرب اشباع در آن پایین است. لوبیای سویا تنها غذای گیاهی است که تمام 8 اسید آمینهی ضروری را دارد.
سویا منبع خوب فیبر، آهن، کلسیم، روی و ویتامینهای گروه B است. سویا ارزانترین و کاملترین منبع پروتئین محسوب میگردد. این دانهی مغذی میتواند جانشین پروتیئن حیوانی، بهویژه در رژیم غذایی گیاهخواران شود. دانههای سویا وقتی سبز هستند، چیده میشوند، اما آجیل سویا را با خیساندن در آب و انجام برخی فرایندها تهیه میکنند. آجیل سویا اغلب بهصورت طعمدار دیده میشود. مانند دیگر حبوبات، این دانهی مغذی نیز در هر دو نوع آن یک منبع گیاهی عالی از پروتئین، چربیهای سالم، ویتامینها و موادمعدنی است.
سویا منبع خوب فیبر، آهن، کلسیم، روی و ویتامینهای گروه B است. سویا ارزانترین و کاملترین منبع پروتئین محسوب میگردد. این دانهی مغذی میتواند جانشین پروتیئن حیوانی، بهویژه در رژیم غذایی گیاهخواران شود. دانههای سویا وقتی سبز هستند، چیده میشوند، اما آجیل سویا را با خیساندن در آب و انجام برخی فرایندها تهیه میکنند. آجیل سویا اغلب بهصورت طعمدار دیده میشود. مانند دیگر حبوبات، این دانهی مغذی نیز در هر دو نوع آن یک منبع گیاهی عالی از پروتئین، چربیهای سالم، ویتامینها و موادمعدنی است.
صداها
-
عنوانزمان
-
9:31
تصاویر
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه