«زنبورعسل» با اینکه از معروفترین زنبورهاست، اما درصد کمی از گونههای زنبور رو شامل میشه. زنبور عسل با تولید و نگهداری عسل و ساخت کندوهای بزرگ و جذاب، با استفاده از موم ترشحشده توسط زنبورهای کارگر، در یک گروه خاص شناخته میشن... .
«عسل» حاصل تغذیهی زنبور از گلهاست. اونها عصارهی قندی که «شهد» نام داره رو بهوسیلهی زبانشون میمکن و شهد رو در معدهی عسلیشون ذخیره میکنن که از معدهی غذایی اونها متفاوته.
هنگامی که بارگیری زنبورها کامل میشه، به کندو برمیگردن. اونجا، شهد رو از طریق دهانشون به زنبورهای کارگر منتقل میکنن و زنبورهای کارگر اون رو بهمدت نیم ساعت میجَوَن. شهد از یک زنبور به زنبور دیگه منتقل میشه؛ تا وقتی که بهتدریج تبدیل به عسل بشه. سپس زنبورها اون رو در سلولهای لونهزنبوری که مانند مکعبهای کوچیک ساختهشده از جنسِ مومه، ذخیره میکنن. عسل هنوز کمی مرطوبه؛ بنابراین اونها با بالهاشون اون رو خنک میکنن تا خشک و چسبناک بشه. زمانی که عسلها آماده شد، سلولها رو با موم محکم میکنن تا تمیز بمونن.
«عسل» حاصل تغذیهی زنبور از گلهاست. اونها عصارهی قندی که «شهد» نام داره رو بهوسیلهی زبانشون میمکن و شهد رو در معدهی عسلیشون ذخیره میکنن که از معدهی غذایی اونها متفاوته.
هنگامی که بارگیری زنبورها کامل میشه، به کندو برمیگردن. اونجا، شهد رو از طریق دهانشون به زنبورهای کارگر منتقل میکنن و زنبورهای کارگر اون رو بهمدت نیم ساعت میجَوَن. شهد از یک زنبور به زنبور دیگه منتقل میشه؛ تا وقتی که بهتدریج تبدیل به عسل بشه. سپس زنبورها اون رو در سلولهای لونهزنبوری که مانند مکعبهای کوچیک ساختهشده از جنسِ مومه، ذخیره میکنن. عسل هنوز کمی مرطوبه؛ بنابراین اونها با بالهاشون اون رو خنک میکنن تا خشک و چسبناک بشه. زمانی که عسلها آماده شد، سلولها رو با موم محکم میکنن تا تمیز بمونن.
صداها
-
عنوانزمان
-
6:45
کاربر مهمان