«بیسکویت» یعنی شیرینیای که دو بار پخته شدهاست. بیسکویت هم مانند بسیاری از غذاها و خوراکیهای لذیذ، به آشپزخانهی روم باستان برمیگردد. این خوراکی خوشمزه خیلی اتفاقی کشف شد.
شاید بیسکویت برای اولین بار بهطور ناخواسته در روم باستان تولید شد. در آن زمان برای پخت نان از اجاق استفاده میکردند. هنگامی که اجاق برای پخت روشن میشد، از یک تکه خمیر برای امتحان حرارت اجاق استفاده میشد که آن خمیر پس از گرم شدن، شکلی شبیه به بیسکویت میگرفت، اما چون این نانها بیمزه بود، چندان مورد توجه قرار نگرفت.
کمکم با ورود شکر از خاورمیانه به اروپا توسط اعراب، تولید نانهای شیرین بیشتر مورد توجه اروپائیان قرار گرفت.
شاید بیسکویت برای اولین بار بهطور ناخواسته در روم باستان تولید شد. در آن زمان برای پخت نان از اجاق استفاده میکردند. هنگامی که اجاق برای پخت روشن میشد، از یک تکه خمیر برای امتحان حرارت اجاق استفاده میشد که آن خمیر پس از گرم شدن، شکلی شبیه به بیسکویت میگرفت، اما چون این نانها بیمزه بود، چندان مورد توجه قرار نگرفت.
کمکم با ورود شکر از خاورمیانه به اروپا توسط اعراب، تولید نانهای شیرین بیشتر مورد توجه اروپائیان قرار گرفت.
صداها
-
عنوانزمان
-
12:36
تصاویر
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه