پاستوریزه کردن،چیست؟

  • 1 قطعه
  • 4:53 مدت زمان
  • 391 دریافت شده
«پاستوریزه کردن»، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب‌های موجود در آن‌ها همچون باکتری، ویروس، کپک و... کشته شوند.
در سال های اخیر، با کشف میکروب های جدید که هم به سرعت انتشار می یابند و هم در برابر حرارت مقاوم هستند، استانداردهای پاستوریزه کردن مواد غذایی بسیار مورد بازنگری قرار گرفته اند. تعداد بسیاری از این گونه میکروب ها حتی پس از عمل پاستوریزه زنده می مانند. محققان با کشف این میکروب ها و شناخت میزان مقاومت آن‌ها به حرارت و عوامل دیگر، دراستانداردهای پاستوریزه کردن تغییرات لازم را ایجاد نموده اند....

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع