انجیر

  • 1 قطعه
  • 7:54 مدت زمان
  • 277 دریافت شده
انجیر میوه ای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است و برای درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد. انجیر حاوی مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر فراوان است....
«میوه» و «سبزیجات» دارای مواد مُغَذی،‌ آنتی‌ اُکسیدان (مواد ضد سرطان) و فیبر رژیمی هستند که همگی آنها برای داشتن فکر و جسمی سالم،‌ اهمیت بسیاری دارند. این گروه از مواد غذایی برای کودکان و نوجوانانی که به طور دائم درگیر مسائل جسمی و ذهنی هستند و نیز بدنشان در حال رشد و تغییر است، ضروری است. متخصصان تغذیه،‌ مصرف روزانه سه تا پنج وعده میوه و سبزی را برای سلامت این گروه سنی توصیه می‌ کنند. در برنامه «میوانه» کودکان با خواص و فواید و گاه مضرات میوه های گوناکون آشنا می شوند.
انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. انجیر، قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های C , B , A است.
درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان، سوریه و فلسطین اشغالی برده شده است. انجیر درختی با برگ های زرد و پنجه ای و به رنگ سبز خاکستری است که بلندی آن تا شش متر، می رسد. زیاده روی در خوردن انجیر، برای معده و چشم زیان آور است....

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع