خیار

  • 1 قطعه
  • 8:03 مدت زمان
  • 479 دریافت شده
خیار سرشار از مواد مغذی، مواد شیمیایی گیاهی و آنتی‌ اکسیدان‌ های مؤثر در پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ هاست. برای بهره‌ مندی حداکثری از خواص خیار باید آن را با پوست بخورید....
«میوه» و «سبزیجات» دارای مواد مُغَذی،‌ آنتی‌ اُکسیدان (مواد ضد سرطان) و فیبر رژیمی هستند که همگی آنها برای داشتن فکر و جسمی سالم،‌ اهمیت بسیاری دارند. این گروه از مواد غذایی برای کودکان و نوجوانانی که به طور دائم درگیر مسائل جسمی و ذهنی هستند و نیز بدنشان در حال رشد و تغییر است، ضروری است. متخصصان تغذیه،‌ مصرف روزانه سه تا پنج وعده میوه و سبزی را برای سلامت این گروه سنی توصیه می‌ کنند. در برنامه «میوانه» کودکان با خواص و فواید و گاه مضرات میوه های گوناگون آشنا می شوند.
خیار میوه ای چهار فصل از تیره کدوییان است که به انواع خیار سبز، خیار چنبر یا خیار شنگ و خیار سفید تقسیم می شود. خیار دارای ویتامین‌ های مختلف، کلروفیل و دَه نوع املاح معدنی است که روزانه بدن ما نیاز دارد، مانند ویتامین‌ های B1 ، B2، B3، B5 ،B6، اسید فولیک، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی. جالب است بدانید آشامیدن آب خیار جهت رفع اکثر تب های شدید، التهاب معده، رفع تشنگی، پاک کردن کبد، زیاد شدن ادرار، دفع سنگ کلیه و مثانه و بهبود یرقان سودمند است....

صداها

اطلاعات تکمیلی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

دسترسی سریع